Lolliskin luminious glow serum - сироватка з ніацинамідом.
Сироватка з ніацинамідом - особлива сироватка, яка підійде для всіх типів шкіри, але особливо для жирної та/або пігментованої шкіри. Містить компоненти органічного походження. Не містить спирту, силіконів та інших шкідливих інгредієнтів.
З чим бореться сироватка? Засіб бореться з запаленням та почервонінням, вугровим висипом гіперпігментацією, пост акне, розширеними порами. Також сироватка прибирає грубий рельєф, лущення, свербіж, купероз та фотостаріння.
Основні активні компоненти:
Ніацинамід (вітамін B3) у максимальній концентрації для домашнього догляду 10%. Водорозчинний вітамін групи В (також зустрічається під назвами нікотинамід або вітамін В3), життєво важливий елемент для всього організму і шкіри зокрема, причому в найширшому спектрі проблем:
Шкіра з акне та періодичними висипаннями: зменшує кількість запалень, ефект порівняний із застосуванням антибіотиків кліндаміцину та еритроміцину.
Жирна шкіра: зменшує вироблення шкірного жиру. Зневоднена та суха шкіра: знижує трансепідермальну втрату вологи, збільшує кількість церамідів у роговому шарі шкіри, тобто підвищує показники зволоженості та зміцнює захисний бар'єр.
Шкіра з порушеннями пігментації: блокує переміщення меланіну в кератиноцитах.
Вікова шкіра (втрата еластичності, зморшок): бореться із віковими змінами, стимулюючи синтез колагену, кератину, філаггріну.
Атопічний дерматит, купероз, розацеа: полегшує перебіг захворювання, сприяє покращенню захисної функції шкіри та знижує запалення.
Lactobacillus ferment є передовим пребіотичним косметичним інгредієнтом з багатообіцяючими властивостями: захист шкіри від впливу навколишнього середовища, антимікробна та протизапальна дія (що має великі перспективи у лікуванні акне та розацеа), створення здорової збалансованої мікрофлори.
Азіатикозид добре відомий ранозагоювальними та антиоксидантними властивостями. Дослідження у лабораторії показали, що азіатикозид стимулює вироблення ГАГів (глікозаміногліканів - полісахаридів, які є частиною міжклітинної рідини) та синтез колагену I типу.
Екстракт сафлоровий має досить сильні антибактеріальні властивості, а з урахуванням здатності регулювати жировий обмін може бути дуже ефективним засобом для догляду за шкірою з висипом вугрів, длякомбі або жирної шкіри, а суху шкіру дуже гарно зволожує.
Розмарин - підвищує регенеруючі, захисні, зволожуючі властивості крему, що дозволяє збагатити біологічно активними речовинами. Крем з використанням екстракту освіжає шкіру, має протизапальну, тонізуючу та зміцнюючу дію.
Екстракт квіток ромашки має протизапальні, антибактеріальні та заспокійливі властивості. Застосовується в кремах проти зморшок і при висипі вугрів.
Шавлія лікарська – це цілюща рослина, яка широко застосовується у народній медицині. Відвари і настої з цієї трави добре відомі як в'яжучий, протизапальний, антисептичний, тонізуючий і пом'якшувальний засіб. Зокрема він зменшує потовиділення і виводить зайву рідину з організму. У лікарській сировині шавлії (а це її листя) містяться: пінен, цинеол, туйон, борнеол, флавоноїди. Але особливо корисною цю рослину робить наявність кислот групи Омега: олеанової, урсолової і гліцеридів лінолевої кислоти. Ці кислоти виявилися життєво необхідними для людського організму, оскільки беруть активну участь в усіх хімічних реакціях. Саме вони подовжують молодість людини.містить величезну кількість вітаміну К , що допомагає при куперозі.
Мадекасосид допомагає помітно омолодити шкіру шляхом стимулювання синтезу власного колагену. В результаті вона швидше оновлюється, розгладжуються зморшки, зникають плями постакне і пігментація, скорочується кількість запалень, швидше гояться недосконалості.
Вітамін С бере участь у синтезі колагену; зменшує синтез меланіну і виявляє освітлювальну та вирівнювальну дію; знижує шкідливі наслідки дії сонячних променів, підвищує захисні здібності шкіри та знижує інтенсивність запалень.
Спосіб застосування. Наносити масажними рухами на очищену та тонізовану шкіру обличчя.
Обʼєм: 30 мл